کارگردان «شدن»: به بسیاری از مدیران نامه زدم اما حمایتی نشدم

علی‌محمد رادمنش، کارگردان تئاتر خیابانی «شدن» از سختی اجرای این کار بدون حمایت مدیران فرهنگی می‌گوید. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تئاتر خیابانی «شدن» به کارگردانی علی‌محمد رادمنش با موضوع حماسه‌آفرینی زنان، در روزهای سه‌شنبه۲۳ بهمن و چهارشنبه ۲۴ بهمن ساعت ۱۶ در حوض بزرگ تئاتر شهر برگزار می‌شود. نمایش فیزیکال «شدن» درباره‌ حماسه‌سازی زنان ایرانی […]

علی‌محمد رادمنش، کارگردان تئاتر خیابانی «شدن» از سختی اجرای این کار بدون حمایت مدیران فرهنگی می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تئاتر خیابانی «شدن» به کارگردانی علی‌محمد رادمنش با موضوع حماسه‌آفرینی زنان، در روزهای سه‌شنبه۲۳ بهمن و چهارشنبه ۲۴ بهمن ساعت ۱۶ در حوض بزرگ تئاتر شهر برگزار می‌شود.

نمایش فیزیکال «شدن» درباره‌ حماسه‌سازی زنان ایرانی از سال ۱۳۴۲ تا ۱۳۹۷ است که با وجود رنج‌ها، سختی‌ها و مشکلاتی که در آن زمان با آن روبه‌رو بودند، از جمله بیماری، عدم بهداشت، عدم آزادی و عدم رشد، باز هم کنار یکدیگر قرار گرفتند تا حماسه‌هایی را رقم بزنند. تمام این صحنه‌ها در نمایش «شدن» براساس موسیقی و حرکت تنظیم شده است.

علی‌محمد رادمنش، کارگردان «شدن» درباره حضور تاثیرگذار زنان در انقلاب اسلامی می‌گوید: «در انقلاب اسلامی، تمام زنان ما سهیم هستند، در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها، آن‌ها را می‌بینیم که فعال بودند. در نمایش ما، از یک زاویه دید ملی و مذهبی به حضور زنان در تحولات جامعه با رویکرد «ما کنار هم ایرانی هستیم» وجود دارد.»

او درباره گروه بازیگران این نمایش توضیح می‌دهد: «نمایش بیشتر از دانشجوهایی که در تهران ساکن هستند و تعدادی که از شهرستان آمده‌اند، به عنوان بازیگر بهره برده است. این نمایش ۳۰ بازیگر دارد که اکثریت خانم هستند.»

این کارگردان با گلایه از بی‌توجهی مدیران می‌گوید: «برای اجرای این نمایش جای تمرین نداشتیم، پس از نامه‌نگاری به اکثر مدیران این عرصه و حمایت نشدن از جانب آنها، سرانجام در روزهای پایانی، حوزه‌ هنری، لطف کرد و به گروه ما یک جای تمرین داد. نمی‌خواهم گله و شکایت بکنم اما نکته‌ای دارم؛ زمانی که به یک هنرمند می‌گویید در این عرصه کاری را انجام بده و می‌بینید آن نیروی جوان با تمام مشکلات باز هم پای آن ایستاده است، باید از او حمایت کنید.»

رادمنش درباره تامین هزینه‌های اجرای نمایش هم توضیح می‌دهد: «سازمان بسیج هنرمندان و ا نجمن هنرهای نمایشی ایران به من قول کمک هزینه داده‌اند که منتظر هستم و هنوز هیچ مبلغی دریافت نکرده‌ام. جشنواره تئاتر فجر هم رقم بسیار ناجیزی را قرار شده پرداخت کند که حتی پاسخ‌گوی نصف هزینه‌هایی که برای نمایش کردم هم نیست.»

او با اشاره به تاثیر کمبودهای مالی، ادامه می‌دهد: «این نمایش به سختی تولید شد، من در ابتدا ۴۰ بازیگر و یک دکور عظیم و جلوه‌های ویژه صوتی و تصویری داشتیم که قرار بود در شب اجرا شود و از آن‌جایی که حمایتی صورت نگرفت، مجبور شدم یک کاری را که ۵۰۰ میلیون تومان هزینه داشت، کوچک کنم و از ایده‌های خودم بگذرم. نهایتا این‌گونه شد که در وسط این حوض بزرگ تئاتر شهر، بدون هیچ امکاناتی، توانستم اثری محیطی را درست ارائه دهم.»

​۵۷۲۴۵

انتهای پیام/