صافی نیوز

صافی نیوز / روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲ نفر دیگر در کشور بر اثر کرونا جان باختند.

به گزارش صافی، از روز گذشته(پنجشنبه) تا امروز جمعه ۳۰ دی سال ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۹ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۱۶۷ نفر رسید.

طی ۲۴ ساعت گذشته، ۲ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۳۲ نفر رسید.

همچنین تا کنون ۷ میلیون ۳۳۶ هزار و ۹۷۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۱۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها بستری هستند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۸۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۶۴۴ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۱۹۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۷۳۱ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۵۷۳ دُز رسید.

در حال حاضر ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۹۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهرستان در وضعیت قرمز نیست.

کرونا از ابتدای اسفند ۱۳۹۸در کشور شایع و واکسیناسیون سراسری نیز از ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۹ در کشور آغاز شد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
دیدگاه شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سردبیران در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *