صافی نیوز

صافی نیوز/ رشته خشکار از شیرینی های سنتی و ویژهٔ ماه رمضان بوده که در استان گیلان و به‌ویژه در شهرستان رشت برای افطار استفاده می‌شود.
گیلان

به گزارش صافی ، نام این شیرینی از شکل ظاهری آن که رشته‌گونه است گرفته شده و در برخی استان ها از جمله تهران نیز عرضه می شود.

محتویات اصلی آن، آرد برنج، شکر، شیر، مغز گردو و و ادویه‌جات معطر خصوصا هل و دارچین می باشد که اصولا یک سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوص پخت میشود و جهت امکان مصرف باید متعاقب پخت روی سینی مزبور، در مقدار کمی کره یا روغن تفت داد.

حسب سلیقه و ذائقه شخصی می‌توان رشته‌ خشکاری که تفت داده شده را در شربتی که ترکیب آب وشکر، دارچین و هل میباشد قرار داد تا شیرین و نرم و قابل مصرف شود. رشته از آرد برنج تهیه می شود و با ابزاری خاصی بنام قیف یا شانه مخصوص رشته‌ ریزی در سینی مسی داغ و یا ظروف مخصوصی ریخته می‌شود تا به شکل رشته‌ ای گردد. داخل رشته‌ با موادی از جمله گردو ، هل ، دارچین و شکر پر میشود. رشته‌خشکار به دلیل برخورداری از گلوکز و پروتئین موجود در مغز گردو، شیرینی بسیار سالم و مقویی است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
دیدگاه شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سردبیران در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *