صافی نیوز

صافی نیوز /علی پروین هر از چندگاهی از ترس فراموش نشدن سرکی به رسانه ها می کشد و معمولا پاسخگوی سوالات ساده ای است که برای شنیدن پاسخ آنها نیازی نیست که سلطان را به زحمت انداخت.
علی پروین

مجید علی بخشی- در اینکه پروین بخشی از تاریخ فوتبال است ، شکی نیست اما آنانی که از دور و نزدیک دستی بر آتش دارند می دانند که ایشان جدای از دوران پر افتخارش به عنوان بازیکن ، در لباس مربیگری ، با تجربه و شگرد ها و ادبیات خاص خودش تیم های باشگاهی و ملی را اداره می کرد و می توان با توجه به سطح دانش فنی آن عصر او را به قول خودش سرآمد فوتبال “علی اصغری “دانست که درآن زمان جواب می داد و او را به جام های متعدد داخلی و دو جام المپیک و جام درجام آسیا رسانید.

شاید بتوان نقطه فرود فواره شهرت علی پروین را زمانی دانست که “محمد مایلی” ارتباط با اورا اتوبان یکطرفه نامید  و همچنین با علی دایی سرشاخ شد . و این نزول در بستری آرام تاکنون ادامه داشته است . اگرچه اعوان و انصارش سعی در انکار این امر داشته باشند، اما گذشت زمان و تحولات جامعه و وقایع مختلف این موضوع را آشکار کرده که علی پروین حد اقل در عرصه  “فوتبال پلاس ” به گرد مردان بزرگی چون رسول خادم و ناصر حجازی و ووریا غفوری نمی رسد.

به گمان نگارنده آیندگان تصویری کم رنگ از علی پروین به یاد خواهند آورد  و همگان بر  این باورند که تفاوتی عمیق و ریشه دار میان واژه سلطان و پهلوان وجود داشته و دارد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط
دیدگاه شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سردبیران در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *