بازداشت یکی از مدیران حقوقی شهرداری تهران به روایت زاکانی

صافی نیوز / شهردار پایتخت از بازداشت یکی از مدیران حقوقی شهرداری تهران خبر داد و تصریح کرد این امر توسط مجموعه‌های داخلی شهرداری انجام شده و صیانتی است.

به گزارش صافی به نقل از ایرنا، علیرضا زاکانی یکشنبه شب در حاشیه مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در جمع اصحاب رسانه گفت: این اتفاق توسط مجموعه های داخل شهرداری انجام شده و یک امر صیانتی است و تا ابعاد آن روشن نشود، قابل توضیح بیشتر نیست.

وی ادامه داد: یک سال و ۱۲ روز است که خادمی مردم تهران را انجام می دهیم و در این مدت توانسته ایم در محاکم ۱۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از حقوق را به نفع شهرداری صیانت کنیم و همچنین بیش از ۷۵۰۰ میلیارد تومان امکان را پس بگیریم.

شهردار پایتخت افزود: مواجهه با فساد را وظیفه خود می‌دانیم و این کار را به صورتی انجام می‌دهیم که استیفای حقوق مردم به صورت عملی صورت گیرد. شرایطی که درباره یکی از مدیران شهری اتفاق افتاده در مسیر رسیدگی است و در صورت روشن شدن ابعاد آن به مردم اطلاع رسانی می شود.

نامه وزیر کشور برای تامین ۶۳۰ واگن مترو 
زاکانی در خصوص اضافه کردن واگن‌ها و بهبود شرایط مترو تهران گفت: امروز وزیر کشور در نامه ای به آقای میرکاظمی بحث تامین ۶۳۰ واگن برای متروی تهران را مطرح کرد و مسیر این کار در دولت هموار و مصوبات آن گرفته شده است. این فعالیتی که سال‌ها توسط دولت قبل راکد مانده بود امروز توسط این دولت عملیاتی شد.

وی با بیان اینکه علاوه بر این تامین ۴۲۰ دستگاه واگن داخلی نیز در حال پیگیری است، افزود: برای ۱۱۳ دستگاه وارد قرارداد شدیم که برای آن دولت ۷۷ میلیون یورو مصوب کرده و مقدمه این کار فراهم است و الباقی را تا ۴۲۰ دستگاه ناظر به تولید داخل حرکت می کنیم؛ در واقع مسیر تولید واگن و اضافه کردن آن به مترو فراهم شده و این واگن ها برای سالیان بعد به ناوگان اضافه می شود.

ماده ۱۷ ناظر به کمیسیون ماده پنج است که شهرداری تنها تصمیم گیرنده آن نیست
زاکانی در خصوص ماده ۱۷ و برداشت شهر فروشی از آن عنوان کرد: ماده ۱۷ ناظر به تغییر کاربری و کمیسیون ماده پنج است که تغییر کاربری در طرح تفصیلی بررسی می شود؛ مسئولیت کمیسیون ماده پنج در سراسر کشور با استانداران استانها است؛ غیر از تهران که مسئولیتش با شهردار است اما معاونان چند وزارتخانه در این کمیسیون حضور دارند و در آن کمیسیون به صورت جمعی تصمیم می گیریم و شهرداری به تنهایی تصمیم گیر نیست؛ ضمن اینکه طرح تفصیلی برای سال آینده باید مورد بازنگری قرار بگیرد و باید با یک نگاه دقیق در مورد نیاز شهر این تغییرات را اعمال کنیم و در واقع شهر فروشی در این مساله معنایی ندارد.

شهردار تهران در مورد اقدامات شهرداری برای اربعین یادآور شد: به عنوان بخشی از کاری که هر سال شهرداری دنبال می کند با یک گستردگی بیشتر در خصوص خدمت به زوار امام حسین(ع) در اربعین انجام وظیفه می کنیم. بخشی از این اقدامات در مرزهایمان با عراق، بخشی ناظر به ترابری داخل عراق و قسمت‌هایی نیز درباره خدمتگزاری در موکب ها، سلامت و ارائه خدمت به زوار و موضوع صیانت است و در واقع بسته‌ ای از خدمت ارائه می کنیم. در ستاد عالی که در وزارت کشور تشکیل شده نیز به عنوان یک بخش فعال خدمتگزاری می کنیم.

انتهای پیام/