حسگری که ویتامینهای موجود در میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازهگیری میکند
صافی نیوز/ اندازهگیری میزان ویتامینهای موجود در میوهها و سبزیجات به زودی به لطف یک حسگر زیستی ارزان قیمت که از سوی پژوهشگرانی از آلمان، بلژیک و هلند ساخته شده است، به واقعیت تبدیل خواهد شد.
به گزارش صافی، در هلند پروژه اروپایی «غربالگری مواد غذایی» (EMR) با هدف حمایت از تولیدکنندگان در هنگام تغییرات آب و هوایی در حال اجرا است.
دستگاه شاخص این پروژه، یک حسگر زیستی است. این حسگر میتواند ویتامینهای موجود در خیار و سایر میوهها و سبزیجات را در لحظه اندازه گیری کند.
این اطلاعات برای کشاورزان و تولیدکنندگان مواد غذایی حیاتی است، زیرا آنها را قادر میسازد تا متغیرهایی مانند میزان رطوبت گیاهان را برای بهبود کیفیت محصولات خود تنظیم کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0