رشته پلو با لبو

صافی: در این مقاله طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش می‌دهیم. حتما یک بار آن امتحان کنید

مواد لازم :
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
رشته پلویی به میزان لازم
چغندر متوسط یک عدد
نمک- فلفل – زردچوبه به میزان لازم

پیاز را پوست کنده و خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین ، بهش زردچوبه بزنید ، گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. یک لیوان آب بهش اضافه کنید همراه با نمک و فلفل و بذارین که بپزه و آبش کشیده بشه . ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پختش کافیه.
برنج را آب کش کنید ،یک دقیقه قبل از آب کش کردن برنج بهش رشته پلویی را اضافه کنید و بعدی از یکی دو تا قل خوردن برنج را آب کش کنید.
چغندر را بشورید، پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.
کف قابلمه روغن بریزید ، ته دیگی که دوست دارین را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه مواد گوشتی و یک لایه چغندر رنده شده بریزید.
اگه لازم بود کمی آب دور تا دور برنج بریزین ( دیگه روغن لازم نیست مواد گوشتی به اندازه کافی روغن داره ) و بذارین برنج برای مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم دم بکشه.
به همین راحتی ، آماده کردن مواد گوشتی و برنج نیم ساعت هم وقتتون را نمیگیره ، ۴۰ دقیقه هم دم کشیدن برنج ، می بینید که خیلی سریع آماده میشه.

انتهای خبر/