به گزارش صافی، میتوانید کل سیر را در فریزر قرار دهید، یا آن را حبهحبه جدا کرده و در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. (همچنین میتوانید آنها را بدون پوست رها کنید، زیرا پوست کندن سیر یخ زده آسانتر از تازه است.) یخ زدن سیر آن را نرم میکند، اما این مسئله فقط در صورتی است که دوست دارید سیر خود را به صورت برشهای خام و ترد بخورید (و بیشتر مردم این کار را نمیکنند.). طعم قوی باقی خواهد ماند و این مهمترین بخش است.
اگر میخواهید مراحل آمادهسازی را بیشتر کنید، میتوانید سیر را در غذاساز با مقداری روغن پوره کنید تا خمیر شود. سپس تپههای کوچکی از آن خمیر سیر را روی یک سینی با پوشش کاغذی فریز کنید. هنگامی که حبههای سیر جامد منجمد شدند، آنها را به کیسه فریزر منتقل کنید، سپس به اندازه نیاز آنها را بردارید. (ذخیره کردن در روغن در این دما از ایجاد بوتولیسم نیز جلوگیری میکند – فقط اجازه ندهید پس از ذوب شدن در دمای اتاق بماند.)
انتهای پیام /
3 پاسخ
سپاس فراوان از پایگاه صافی نیوز🙏🙏🙏
خسته نباشید…خدا قوت🌺💐🌻
پایگاه خبری صافی نیوز: اولین، بهترین، برترین پایگاه خبری ایران.👑👑👑👑👑👑👑
تشکر فراوان از پایگاه خبری صافی نیوز👏👏👏
خدا بهتون طول عمر و سلامتی عنایت بفرماید…الهی آمین🌷🌷🌷🌷🌷
ایول 👏🏻👏🏻👏🏻