شیرینی چای، سوغات دلچسب مراغه
به گزارش صافی، میعادی رئیس اتحادیه قنادان مراغه گفت: برای تهیه این سوغاتی، شکر پس از جوشیدن در آب در ۴ مرحله فرآوری و به شیرینی برای نوشیدن چای تبدیل می شود.
وی افزود: این سوغاتی در گذشته به صورت ساده تولید و عرضه می شد، ولی از چند سال گذشته طعم های هل، پرتقالی، لیمویی و دارچینی به آن اضافه شده است.
میعادی ادامه داد: با وجود ۷۰ کارگاه تولید شیرینی چای و تولید روزانه ۷ تا ۸ تن شرینی مصرف قند در مراغه خیلی پایین است.
وی گفت: روزانه از کل شیرینی تولید شده در مراغه نزدیک به ۴ تن به شهرهای همجوار و دیگر استان های کشور ارسال می شود.
به گفته رئیس اتحادیه قنادان مراغه، روزانه در هر کارگاه به طور میانگین ۱۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم شیرینی تولید می شود.
وی در پایان اضافه کرد: تولید و مصرف این شیرینی در ایام سفرهای نوروزی، در فصل بهار و تابستان زیاد است و کارگاه های تولید شیرینی در این فصل ها بیشتر کار می کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0