نخستین فروشگاه گوشت‌ کهنه‌شده دنیا

صافی نیوز/ میرکو بیوتلر، سرآشپز برجسته آلمانی اخیر نخستین فروشگاه گوشت‌ کهنه‌شده دنیا را در دُبی افتتاح کرده است. او در فروشگاهش بُرش‌های مختلفی را از انواع گوشت قرمز و سفید ارائه می‌کند و همزمان به‌علاقمندان گوشت کهنه‌شده، مشاوره نیز می‌دهد. او علاوه بر گوشت کهنه‌شدهٔ بره و گوساله، اردک، گوزن و شتر را نیز دارد.

به گزارش صافی، گوشت کهنه‌شده، گوشتی است که بین ۲۸ تا ۱۲۰ روز در یخچالی مخصوص نگهداری شده و طعمی خاص دارد. گوشت کهنه‌شده هم از قانون شراب و پنیر کهنه‌شده تبعیت می‌کند؛ هرچه گوشت کهنه‌تر، طعم آن خاص‌تر.

گوشت کهنه‌شده با گوشت خشک تفاوت دارد. در تهیه گوشت خشک که به شکل سنتی از دیرباز انجام می‌شده، تقریبا تمامی آب گوشت به وسیلهٔ حرارت طبیعی یا مصنوعی گرفته می‌شود و محصول نهایی قطعات کوچکی از گوشت است که تماما خشک است و بافت سفتی دارد و تقریبا قابل پخت نیست بلکه به‌شکل خشک مصرف می‌شود. حال آنکه گوشت کهنه‌شده گوشتی است بسیار نرم که آمادهٔ پخت است و طعمی بسیار خاص دارد.

انتهای پیام /