به گزارش صافی، پرورش درخت هلو به پنج هزار سال پیش در چین برمیگردد و امروزه ۳۰ نوع از این میوه کشت میشود. هلو سرشار از آنتیاکسیدانها و فیبر است که بخش زیادی از این ترکیبات در پوست میوه قرار دارد. گرچه هلو نزدیک به ۹۰ درصد آب دارد و میتواند در روزهای گرم تامینکننده آب مورد نیاز بدن باشد اما خواص متعددی نیز دارد که اهمیت مصرف آن را نشان میدهد.
یک هلو ۸ تا ۱۰ میلیگرم ویتامین C دارد که میتواند حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. هرچه هلو رنگ زردنارنجی بیشتری داشته باشد، مقدار فلاونوئید بیشتری دارد که عملکرد ویتامین C را تقویت میکند. ویتامین C از بدن در برابر عفونتهای ویروسی و باکتریایی محافظت میکند، در جذب آهن موثر است و عملکرد آنتیاکسیدانی دارد. هلو همچنین سرشار از کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن، لوتئین و زیگزانتین است.
انتهای پیام/