کدام روغن برای پخت و پز بهتر است؟

صافی نیوز / سرآشپز "جون تاناکا" می‌گوید روغن زیتون سبک یک روغن همه کاره خوب است، زیرا نقطه دود (دمایی است که اگر روغن بیش‌تر از آن دما داغ شود شروع به تجزیه شدن، دود کردن و سوختن می‌کند) بالاتری نسبت به سایر روغن‌های زیتون دارد.

به گزارش صافی، همان طور که اغلب اتفاق می‌افتد پاسخ را می‌توان در کتاب “نمک، چربی، اسید، حرارت” نوشته “ثمین نصرت” سرآشپز امریکایی ایرانی تبار یافت:”اولین قدم در انتخاب چربی شناسایی نقش اصلی آن در یک ظرف است”. به این معنا که آیا از آن برای اضافه کردن طعم یا بافت (مثلا آرد سوخاری ترد) استفاده می‌کنید یا برای چاشنی غذا (روغن کنجد که روی نودل پخته شده ریخته شده است).

“تاناکا” روغن نباتی را بهترین گزینه می‌داند. او می‌گوید:”این ترکیبی از روغن‌های مختلف است و طعمی خنثی دارد بنابراین می‌توانید مواد سرخ شده را بچشید. نقطه دود بالایی دارد و می‌توان چندین بار از آن استفاده کرد و می‌توان از سرخ کردن با آن لذت برد.

انتهای پیام/