گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید

صافی نیوز / مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.

به گزارش صافی به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: برای کنترل بهداشتی کشتار دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با تعداد ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۷ دامپزشک، ۵۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ نفر ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاه‌ها و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: مردم استان برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.

اصغرزاده گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌های دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.

وی یادآور شد: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/