بحران بدهی آمریکا، داد اقتصاددانان را درآورد!

no-photos

دفتر بودجه کنگره آمریکا نسبت به روند فزاینده کسری بودجه در این کشور هشدار داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان بی سی، مشکلات مالی آمریکا بار دیگر به یکی از داغ‌ترین مباحث جامعه این کشور تبدیل شده است.

این هفته هاوارد شولتس، مدیر عامل اسبق استار باکس در مصاحبه با شبکه سی بی اس از انباشت بدهی در دولت آمریکا انتقاد کرده و از احتمال نامزد شدن برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ خبر داده بود.

دفتر بودجه کنگره آمریکا اعلام کرده است کسری بودجه دولت آمریکا می‌تواند به زودی از یک تریلیون دلار در سال بگذرد.

طبق اعلام دفتر بودجه کنگره آمریکا، مخارج دولتی در حال حاضر ۲۰.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را شامل می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۲۹ به ۲۲.۷ درصد خواهد رسید. با توجه به کاهش درآمد دولت، این امر به معنی استقراض بیشتر دولت و افزایش بیش از پیش بدهی‌ها خواهد بود.

جیسون فورمن، مشاور اقتصادی کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما و لاورنس سامرس، وزیر اسبق خزانه‌داری آمریکا از دولت ترامپ خواسته‌اند "کاهش سطح بدهی‌های دولت آمریکا را جدی بگیرد". جمعی از کارشناسان اقتصادی نیز با نوشتن مقاله‌ای در نشریه "فارین افیرز" گفته‌اند "کسری بزرگ دولت ناشی از کاهش درآمدهای آن است".

فورمن در مصاحبه‌ای با سی ان بی سی گفته است "دولت نیازمند سرمایه‌گذاری زیادی در بخش زیرساخت‌ها، آموزش و خدمات عمومی است، چراکه مشکل دولت در افزایش درآمدهاست".

اقتصاددانان زیادی معتقدند که بدهی فزاینده آمریکا یک نگرانی بلندمدت است که می‌تواند سیاست‌های پولی این کشور را تحت تأثیر قرار دهد.

تحلیلگران بانک " مورگان استنلی" نیز در گزارشی نوشتند که "افزایش بدهی‌های این کشور بر توانایی بانک مرکزی آمریکا در افزایش نرخ بهره تأثیر می‌گذارد و اقتصاد این کشور را در برابر شوک‌های کلان اقتصادی آسیب‌پذیر می‌کند".

انتهای پیام

انتهای پیام/

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت