به گزارش صافی نیوز، داود گرشاسبی، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران ، با تبریک روز خبرنگار ابراز داشت: همراهی خبرنگاران با مسئولین به سمت یک هدف مشترک، سرمایه عظیم اجتماعی است و خبرنگاران در طول انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف حضور فعالی داشته اند.
فرماندار ویژه مرند خبرنگاری را ساحت اندیشه و قلم و تولید فکر دانست و اظهار داشت: هر کسی می خواهد در این مسیر وارد شود باید به توانمندی تولید فکر و علم مسلح باشد، خروجی قلم و اندیشه باید موجب ترقی و تعالی انسان شده و جامعه را به توسعه برساند.
معاون استاندار آذربایجان شرقی انتقاد خبرنگاران را سازنده و هموارکننده مسیر دانست و اذعان داشت: حل بسیاری از مشکلات شهرستان مرند، با انتقاد و همراهی خبرنگاران میسر شد.
وی تاکید کرد: بیشترین آسفالت روستایی استان آذربایجان شرقی در سال جاری در شهرستان مرند صورت گرفته است، در شورای حمل و نقل نیز بسیاری از معابر و جاده ها اصلاح شده است که موجب به صفر رسیدن تعداد کشته های تصادفات شهری شد.
فرماندار ویژه مرند افزود: تعداد خودکشی های شهرستان مرند از ۶ مورد به ۲ مورد رسید و این به دلیل همراهی و فرهنگ سازی توسط خبرنگاران بود.
گرشاسبی منافع مرند را خط قرمز رسانه ها و مسئولین دانست و عنوان کرد: بیمارستان جدید مرند نیازمند ۸۰ میلیارد تومان اعتبار است که اگر راه اندازی شود می توانیم به دنبال آن دانشکده پزشکی را نیز در مرند راه اندازی کنیم.
معاون استاندار آذربایجان شرقی همچنین ورودی شهر را در تناسب شهر ویژه مرند ندانست و ابراز داشت: تاکنون چندین جلسه در این مورد برگزار و مقرر گردید ورودی شهر مرند به ۳ لاین اصلاح شود.
وی ابراز داشت: به دنبال جذب سرمایه گذار برای بهره برداری از بزرگراه مرند به جلفا و بازرگان هستیم و این یک پتانسیل برای شهرستان مرند به شمار می رود.
فرماندار ویژه مرند افزود: به دنبال احداث ایستگاهی برای مسافرین عبوری از این مسیر هستیم تا علاوه بر فروش محصولات و صنایع دستی شهرستان مرند، اقتصاد این شهر را نیز ارتقا دهیم.
گرشاسبی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۰ فرماندار در شهرستان ویژه مرند ریاست کرده اند، تاکید کرد: از خبرنگاران انتظار داریم که علاوه بر نقد عملکرد مسئولین، راهکار نیز ارائه دهند در غیر این صورت، موجب دوگانگی فکری مسئول می شود.
نقش تاثیرگذار خبرنگاران در سال انتخابات
معاون استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: با کمبود بودجه و اعتبار مواجه هستیم و براین اساس به توانمندی های داخلی روی آورده ایم که افتتاح مرغداری تمام مکانیک در شهرستان مرند با حضور وزیر جهاد کشاورزی به دنبال این سیاست بود.
وی همچنین گفت: به دنبال توسعه مزرعه تحقیقاتی قرخلار هستیم که با جذب سرمایه گذار می توانیم از فرصت هم مرزی شهرستان مرند بهره برده و نسبت به افزایش صادرات نیز اقدام کنیم.
فرماندار ویژه مرند بر ضرورت ترویج داشته های این شهرستان تاکید و تصریح کرد: رسانه ها باید حوزه توسعه فکری را در جامعه ارتقا دهند، شهرستان مرند تربیت کننده وزیر و معاون رئیس جمهور بوده و دارای پتانسیل عظیم نیروی انسانی است و خبرنگار باید اذهان مردم را اغنا کند.
گرشاسبی ادامه داد: وضعیت موجود مرند باید تثبیت شده و در مسیر اصلاح قرار گرفته و به سمت سازندگی مرند حرکت کنیم.
معاون استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: خبرنگاران باید پتانسیل ها و ظرفیت ها و شخصیت های برجسته خطه مرند را معرفی و تبیین کنند.
وی در بخش پایانی با اشاره به انتخابات پیش رو اظهار داشت: امسال شرایط حساسی برای کشور محسوب می شود و در کارزار رسانه ای با آمریکا هستیم و رسانه ها و خبرنگاران باید به نقش و جایگاه خود در این عرصه توجه ویژه داشته باشند.
فرماندار ویژه مرند تاکید کرد: باید مردم را به آینده امیدوار کنیم، هر چند با مشکلات زیادی روبه رو هستیم، امروز نیاز به آرامش و ساخت مسیر برای برون رفت از این وضعیت داریم.
برگزاری دوره های آموزشی خبرنگاری در مرند
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند نیز در این نشست ابراز داشت: مردم به سواد رسانه ای نزدیک ترمی شوند و اهمیت خبر در مقایسه با گذشته نیست.
مهران فرجی افزود: مردم مرند با شناختی که از عرصه رسانه پیدا کرده اند، خبر سره از ناسره را تشخیص می دهند و این رسالت خبرنگاران را سنگین تر می کند.
وی خاطرنشان کرد: در طول امسال کارگاه های خبرنویسی و آموزش مقدماتی خبرنگاری در شهرستان مرند برگزار شد و دوره تکمیلی نیز در حال برگزاری است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند دوره آموزشی جرائم رسانه ای سال گذشته با حضور رئیس دادگستری شهرستان مرند برگزار شد و جلسه ای آموزشی با حضور پلیس فتا ویژه کانال های فضای مجازی تشکیل شد.
فرجی همچنین شرکت خبرنگاران در رویداد نمایشگاه کتاب تبریز، جشنواره بین المللی پروین اعتصامی و موسیقی مقاومت را از دیگر برنامه های این اداره در طول یک سال گذشته برشمرد.
وی با اشاره به تشکیل شورای روابط عمومی ادارات اظهار داشت: شورای روابط عمومی ادارات شهرستان مرند تشکیل شده و حرکت خوبی در جهت تعامل رسانه ها با ادارات محسوب می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند در ادامه ابراز داشت: معرفی اصحاب رسانه به ادارات به شرط برگزاری دوره آموزشی و عضویت در سامانه جامع رسانه های کشور صورت می گیرد و از این پس، تهیه لیست خبرنگاران با این منوال خواهد بود.
رسالت سنگین خبرنگاران در گام دوم انقلاب اسلامی
همچنین بخشدار مرکزی مرند نیز اظهار داشت: بهترین و موثرترین ابزار برای جامعه سازی و تمدن سازی، خبرنگاران است و خبرنگار وظیفه آگاهی دهی به جامعه را دارد.
علی نیک نفس افزود: خبرنگاران در گام دوم انقلاب اسلامی، رسالت سنگینی بر عهده دارند و باید با رعایت اخلاق حرفه ای، بتوانند در جامعه نفوذ داشته باشند.
وی همچنین اظهار داشت: خبرنگاران وارد مسائل شخصی مسئولین نشوند و تنها عمکلرد او را مورد نقد قرار دهند.
بخشدار مرکزی مرند با اشاره به اینکه خبرنگاران صداقت را در انعکاس اخبار رعایت کنند، تاکید کرد: معیشت خبرنگاران یکی از مهم ترین مشکلات عرصه رسانه است و در این صورت خبرنگار نمی تواند نسبت به حل مشکلات سایر اقشار موثر باشد.
گفتنی است، در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر و هدیه از فعالیت یکساله خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار تجلیل شد.
عکس ها: رسول رمضانی
انتهای خبر/