به گزارش صافی نیوز، حجتالاسلام حسن روحانی پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وزارتخانهها در توسعه روستایی که صبح امروز(دوشنبه) در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی تفکر جامعه نسبت به شهر و روستا تغییر کرد. در میان فاصله ها و شکاف های جامعه از لحاظ اجتماعی، اعم از مرد و زن، ثروتمند و فقیر و باسواد و بی سواد، یکی از طبقه بندیها هم شهری روستایی بود. روستایی بودن قبل از انقلاب توام با خود کمبینی بود و شهرنشینی و شهری بودن بخصوص مرکز نشینی بود، یعنی یک افتخار محسوب میشد. مثلا یکی از افتخارات این بود که یک نفر در شهر تهران متولد شده است.
وی افزود: در جوامع ما گویی شهری بر روستایی از لحاظ فکری، علمی و تمدنی برتری داشت. اما پیروزی انقلاب یکی از اصلاحاتی که در ذهن جامعه ایجاد کرد یکسان بودن مردم روستانشین و شهرنشین بود و حتی بعد از انقلاب نوعی تقدس هم یافت که کسی بگوید من روستاییام.
رئیسجمهور گفت: یک عامل مهاجرت از اینجا آغاز میشود یعنی فکر میکند اگر در شهر باشد جایگاه اجتماعیاش بلندتر است. امروز ابدا این تفکر در جامه ما وجود دارد. تمام مردم ما احساس می کنند شهر و روستا نه تنها از نظر قانون مساوی هستند بلکه از نظر منزلت اجتماعی هم مساوی هستند و همه ما احساس میکنیم که وظیفه سنگینی در توسعه روستا بر دوش داریم.
روحانی تاکید کرد: در گذشته، فاصه میان شهر و روستا زیاد بود. یعنی شهرنشین از مراکز آموزشی و بهداشتی قابل ملاحظه و همچنین از رفاه بیشتر برخوردار بود.
ادامه دارد …
انتهای خبر/