فارن‌پالیسی| قلدری و قلدری؛ همه تاکتیک‌های ترامپ برای مذاکره

صافی نیوز – یک رسانه آمریکایی به نقل از آشنایان قدیمی ترامپ «هنر معامله‌گری» او را زیر سوال برده و نوشته «قلدری» تنها تاکتیک او برای مذاکره است.
no-photos

به گزارش گروه بین‌الملل صافی، یک نشریه آمریکایی در تحلیلی به بررسی دلایل شکست «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در مذاکره با سایر کشورها و رسیدن به توافق با آنها پرداخته است. 

نشریه «فارن‌پالیسی» نوشته است: «نالایقی‌های ترامپ در خصوص چین، ایران، کره شمالی، هند و دانمارک گواه صحیح بودن چیزهایی است که نزدیکان او از مدتها پیش درباره‌اش گفته‌اند: رئیس‌جمهور آمریکا در واقع مذاکره‌کننده‌ای ضعیف است.»

این رسانه، تبلیغات دونالد ترامپ درباره خودش مبنی بر اینکه مذاکره‌کننده‌ای قهار است و می‌تواند توافقنامه‌ای جدیدی برای مردم آمریکا ثبت کند را یکی از محورهای اصلی کارزار انتخاباتی او، بعد از اعلام تصمیم خود در سال ۲۰۱۵ برای ورود به این رقابت‌ها عنوان کرده است. 

فارن‌پالیسی نوشته است: «اما با نزدیک شدن به سومین سالگرد ریاست‌جمهوری ترامپ شواهد رو به ازدیادی نشان می‌دهند که او در صحنه بین‌المللی دستاوردهای ناچیزی داشته است. برعکس، تلاش‌های گسترده او برای از سرگیری مذاکرات با چین، ایران، کره شمالی و سایر کشورها همه زمین‌گیر شده‌اند.»

از نظر بسیاری از ناظران، عملکر ضعیف رئیس‌جمهور آمریکا بر سر میز مذاکرات دیپلماتیک همخوانی بی‌نظیری با پیشنه او در زمینه تجارت دارد که البته در خصوص آن، مبالغه‌های زیادی صورت گرفته است.

«آلن لاپیدوس»، یکی از معماران قدیمی سازمان ترامپ که از دوران نوجوانی با او آشنا است می‌گوید: «مهارت‌های معامله‌گری دونالد تا حد زیادی از خیالبافی‌های او ناشی می‌شود.»

او اضافه کرد: «مهارت‌های او در مذاکره عبارت است از جیغ و فریاد راه انداختن و تهدید. دونالد فاقد هر گونه زیرکی و شوخ‌طبعی است. هر چه هست قلدری، قلدری و قلدری است.»  

 لاپیدوس» می‌گوید ترامپ معامله‌ها و مذاکرات موفق در زمینه کسب و کارش را تا حد زیادی مدیون مهارت مدیران ارشد مانند «هاروی فریمن» و «سوزان هیلبورن» است که بخش زیادی از مذاکرات مربوط به سازمان ترامپ را به سرانجام رسانده‌اند. 

دیگر دستیاران سابق ترامپ در عرصه تجارت هم می‌گویند که لاف‌های مکرر او درباره مغلوب کردن بانک‌ها بر سر میز مذاکره هم به شدت غلوآمیز هستند؛ در این باره اتفاق نظر وجود دارد که مهارتهای مذاکره‌ای «استفان بالنباخ»، مدیر وقت امور مالی ترامپ بود که او را در سال ۱۱۱۹۰، هنگامی که ۹۰۰ میلیون دلار زیر قرض بود از ورشکستگی نجات داد.

«مایکل دی آنتونیو»، زندگی‌نامه‌نویس ترامپ که بارها با او مصاحبه کرده با نظر لاپیدوس موافق است که روش امروز ترامپ برای مذاکره در کسوت رئیس‌جمهور هیچ تفاوت قابل ملاحظه‌ای با روش‌های مذاکره او در کسوت یک تاجر ندارند.  

او می‌گوید: «سبک او این است که با روحیه‌ای خصمانه و روزگویانه تا جایی که ممکن است از طرف مقابل امتیاز بگیرد و دستاوردهای خودش را به حداکثر برساند. آنطور که خودش یکبار برای من توضیح داد هیچ علاقه‌ای به معامله‌های برد-برد ندارد و فقط معامله‌ای را می‌پسندد که خودش برنده باشد.»

این زندگی‌نامه‌نویس ترامپ گفت: «وقتی از او پرسیدم آیا هنگام معامله با کسی، چیزی به عنوان حسن نیت از خودش به جا می‌گذارد تا اگر در آینده مجبور شد با همان طرف معامله کند به کارش بیاید پاسخ منفی داد و خاطرنشان کرد به اندازه کافی آدم در دنیا هستند که بتوان فقط برای یکبار با آنها داد و ستد کرد.» 

انتهای پیام/ 

سردبیر
سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت