آشپزی

پیرزنی که نماد ملی آشپزی شد

صافی نیوز/ ماما کوئيبا مثل هر خریدار دیگری در لواندا صبح راهی بازار می‌شود تا مواد اولیه لازم برای غذاهایش را بخرد، خوراک‌هایی با طعم جادویی که دل آنگولایی‌ها و گردشگران را برده و در بازار تره‌بار از او مانند ملکهٔ آشپزی استقبال می‌کنند.

به گزارش صافی، پدرو که در بازار فروشنده است می‌گوید: ماما کوئيبا، نماد و شمایل آشپزی آنگولاست، شخصیت نازنینی هم دارد. او کار بزرگی برای معرفی عطر و طعم غذاهای آنگولا کرده است. او مشتری سخت‌گیر و مشکل‌پسندی است.

نام اصلی او «کاتارینا وری‌سیمو داکوستا» است گاهی او را «ناتالیا» صدا می‌زنند چون در نوئل به دنیا آمده و البته معروف به «ماما کوئیبا» است که در زبان محلی به معنای «مامان زشته» است.

او دربارهٔ داستان ورودش به کار آشپزی حرفه‌ای می‌گوید: «اول کار فقط نوشیدنی می‌فروختم، نوشابه و آبمیوه و غیره، اما چون بچه‌‌هایم کوچک بودند، اجاق و میزی دست‌وپا کردم و برایشان غذا درست می‌کردم. مردم می‌آمدند و می‌گفتند خانم ناتالیا اینجا بوی غذا می‌آید. می‌گفتم برای بچه‌ها و شوهرم چیزی درست می‌کنم که وقت برگشت از مدرسه و سر کار بخورند. می‌گفتند حالا یک لقمه هم به ما بده. و من هم برایشان یک ظرف غذا می‌کشیدم.»

انتهای پیام/

 

QR Code https://safinews.ir/101701/%d9%be%db%8c%d8%b1%d8%b2%d9%86%db%8c-%da%a9%d9%87-%d9%86%d9%85%d8%a7%d8%af-%d9%85%d9%84%db%8c-%d8%a2%d8%b4%d9%be%d8%b2%db%8c-%d8%b4%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها