کرونا

۳ فوتی و شناسایی ۴۲۱ بیمار جدید

صافی نیوز / بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۴۲۱ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه سه نفر نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند.

به گزارش صافی به نقل از ایسنا، از دیروز تا امروز اول مهرماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۲۱ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۹۶ نفر از آنها بستری شدند.

به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۲۷۶ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۳۶۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۲۰۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند.

۲۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۴ میلیون و ۴۲ هزار و ۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

همچنین تا کنون ۶۵ میلیون و ۷۴ هزار و ۷۸۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۷۲ هزار و ۴۹۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۸۱ هزار و ۸۲۲ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده‌اند.

به این ترتیب مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۲۹ هزار و ۱۰۷ دُز رسید.

در شبانه روز گذشته نیز ۴ هزار و ۶۴۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

همچنین در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز قرار ندارد، ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/103499/%db%b3-%d9%81%d9%88%d8%aa%db%8c-%d9%88-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a7%db%8c%db%8c-%db%b4%db%b2%db%b1-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها