به گزارش صافی، برای افراد زیادی اینکه چه غذایی میخورند به همان اندازه اهمیت دارد که آن را کجا میخورند.چشیدن دستپخت بهترین آشپزهای دنیا یکی از علاقهمندیهای گردشگران غذاست، اما در کنار آن، تجربه فضایی منحصربهفرد هم افراد زیادی را از چهار گوشه دنیا راهی غذاخوریهای بیهمتا میکند.
جزیره رانگالی کنراد مالدیو اولین استراحتگاه در جهان بود که یک رستوران زیر آب تمام شیشهای را راهاندازی کرد. رستوران ایتا پنج متر زیر سطح دریاست و با داشتن مناظر باغ مرجانی، محل عبور و مرور بسیاری از جانوران دریایی هم است.
این فضا را میتوان برای ناهار خصوصی، عروسی و مناسبتهای خاص رزرو کرد. برای کسانی که هوس زندگی زیر آب را دارند یک اقامتگاه مجلل دو طبقه هم دارد که اتاق خواب اصلی آن زیر سطح دریاست.
انتهای پیام/