کرونا

۲۹ فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته

صافی نیوز / در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند.

به گزارش صافی، بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۷۵۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۵ هزار و ۹۱۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۷۴۵ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۸۸ هزار و ۴۰۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۷ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۳۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۸۸ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۴۵۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۹ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۲۴۹ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۴۴ هزار و ۷۲۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۶۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۵۴۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۳ شهرستان وضعیت قرمز، ۴۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۹۴ شهر در وضعیت زرد و ۱۹۳ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/110765/29-%d9%81%d9%88%d8%aa%db%8c-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7-%d8%af%d8%b1-24-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%da%af%d8%b0%d8%b4%d8%aa%d9%87/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها