کرونا

فوتی های کرونا به ۳۶ نفر رسید

صافی نیوز / مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جان۳۶ بیمار مبتلا به کووید۱۹ را گرفت و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۵ هزار و ۵۳۴ نفر رسید.

به گزارش صافی به نتقل از وبدا، تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۹۴۱ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۸ هزار و ۴۰۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۵۶۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۲ هزار و ۹۱۹ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۶۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۵۶۵ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۹۸ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۶ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۵ هزار و ۵۳۴ رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۴۸ هزار و ۴۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۸۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۹ هزار و ۵۲۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۹ شهرستان وضعیت قرمز، ۴۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۳ شهر در وضعیت زرد و ۱۵۱ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/111005/%d9%81%d9%88%d8%aa%db%8c-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7-%d8%a8%d9%87-%db%b3%db%b6-%d9%86%d9%81%d8%b1-%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها