بستر رودخانه

اخذ سند برای بستر ۶ رودخانه در مراغه

صافی نیوز / مدیر اداره امور آب مراغه گفت: برای بستر و حریم ۶ رودخانه در این شهرستان سند مالکیت صادر شد.

به گزارش صافی، عبدالله فرمانی مدیر امور آب مراغه با اعلام این خبر اظهار داشت: برای ۲۸۸ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های این شهرستان به نام دولت سند مالکیت اخذ شده است.

وی افزود: با اخذ این سند‌ها در مجموع تمامی حریم و بستر رودخانه‌های مراغه در حوزه آبریز کوه سهند تحت تملک امور آب مراغه در آمدند.

فرمانی اضافه کرد: در ۲ سال اجرای این طرح برای حریم تمامی رودخانه‌های شهرستان در صوفی چای، مردق، مغانجق، خداجوچای، شاختالی و قوری چای سند صادر شده است.

به گفته مدیر امور آب مراغه اخذ سند با هدف حفظ حریم و بستر رودخانه‌ها، جلوگیری از دخل و تصرف و تجاوز به بستر طبیعی آن‌ها انجام شده است.

وی با بیان اینکه سند مالکیت برای حریم رودخانه‌ها با همکار اداره ثبت اسناد و املاک صادر شده افزود: این شهرستان در اخذ سند به حریم رودخانه‌ها رتبه نخست استان را دارد.

فرمانی گفت: تمامی رودخانه‌های شهرستان از دامنه‌های کوه ۳ هزار و ۷۱۰ متری سهند سرچشمه می‌گیرند و به دریاچه ارومیه می‌ریزند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/111224/%d8%a7%d8%ae%d8%b0-%d8%b3%d9%86%d8%af-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%b3%d8%aa%d8%b1-%db%b6-%d8%b1%d9%88%d8%af%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ba%d9%87/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها