داود اسدیان
اسدیان:

فرهنگ سازی و آموزش و تربیت صحیح برای پیشگیری از گسست های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد

صافی نیوز / فرماندار مراغه گفت: فرهنگ سازی و آموزش و تربیت صحیح برای پیشگیری از گسست های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش صافی، داود اسدیان فرماندار مراغه در جلسه کارگروه اجتماعی مراغه افزود: در این راستا، برای برون رفت و مقابله با آسیب های اجتماعی، بسته های آموزشی و چشم انداز متناسب طراحی و تدوین شده و از کلی گویی پرهیز شود.

وی با بیان اینکه فرهنگ مانند اکسیژن برای حیات جامعه است ادامه داد: کار فرهنگی پردامنه و گسترده بوده و باید همه در دستگاه های اجرایی و خدمات رسان مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

وی اضافه کرد: مشکلات موجود اجتماعی در جامعه به دلیل عدم فرهنگ سازی برای پرورش تربیت نسل آینده با تکیه بر تجارب و علوم روز است.

وی افزود: ناباوری و سقط جنین در کنار عدم تمایل خانواده ها به فرزند آوری از موانع بزرگ برای جوانی جمعیت به عنوان ضرورت مهم کشور است.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/112221/%d9%81%d8%b1%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%88-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%88-%d8%aa%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%aa-%d8%b5%d8%ad%db%8c%d8%ad-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%be%db%8c/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها