0:38 1403/04/08

سفره های بدون گوشت

صافی نیوز / پرواز‌ نجومی قیمت های مواد پروتئینی در سالهای اخیر
گوشت

مهدی سلیمانزاده آقجه- همانطور که پزشکان و پژوهشگران  همیشه توصیه دارند باید میانگین هر هفته‌ ۶ نوبت از سبد گوشت در سفره ها استفاده کرد که شامل گوشت قرمز ، گوشت مرغ و گوشت ماهی هستند گوشت دارای منابع غنی پروتئین ، روی و آهن است و در رشد و تقویت جسم تاثیر بسزایی را ایفا می‌کند.

متاسفانه طبق آخرین گزارش سازمان جهانی فائو در سال ۲۰۲۲ سرانه مصرف گوشت برای هر ایرانی حدود ۱۷ درصد پایین تر مصرف استاندارد جهانی بوده که این خود به تنهایی یک زنگ خطر در سطح کشور می باشد.

اگر بخواهیم با نگاهی دقیق این مسئله بسیار حیاتی را بررسی نماییم تورم و عدم ثبات بازار تاثیر قابل توجهی در خالی بودن سبد منابع پروتئینی در سفره های ایرانیان علی الخصوص اقشار ضعیف جامعه داشته برای مثال در سال ۱۴۰۰ که نرخ ران گوسفندی کیلویی ۱۶۰۰۰۰تومان بوده سرانه مصرف گوشت در کشور حدود ۲۵ کیلو گرم ثبت شده اما تنها یکسال بعد در ۱۴۰۱ وقتی که نرخ همان ران گوسفندی به ۲۶۵۰۰۰ تومان افزایش می‌یابد سرانه مصرف گوشت هم به ۳ کیلو گرم کاهش یافته است.

امید هست مسئولان تدبیری اصولی برای رفع این معضل بسیار مهم اندیشیده باشند.

انتهای پیام/

مهدی سلیمان زاده آقجه
مهدی سلیمان زاده آقجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها
1403
31 اردیبهشت
نسخه 1.2
  1. بهبود صفحه نمایش خبر
  2. اضافه شدن خبرهای مرتبط
  3. اضافه شدن خبرهای پیشنهادی
23 اردیبهشت
نسخه 1.1
  1. اضافه شدن پخش شبکه های تلویزیونی و رادیویی
  2. بهبود سرعت سایت
  3. بهبود پنل خبرنگاران
22 اردیبهشت
نسخه 1
  1. طراحی و پیاده سازی صفحات سایت شامل: صفحه اصلی، صفحه مشاهده خبر، صفحه آرشیو مطالب، صفحه آرشیو هشتک ها، صفحه اخبار تصویری، صفحه آرشیو اخبار تصویری
  2. طراحی و پیاده سازی هدر و فوتر سایت
  3. راه اندازی بخش امنیت سایت