شطرنج

اولین خانه های شطرنج شهرداری قرچک افتتاح شد

صافی نیوز / خانه شطرنج برای اولین بار در شهرستان قرچک در دو سرای محله خبرنگار و ولیعصر (عج) افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش صافی، شهردار قرچک گفت: خانه شطرنج برای اولین بار در شهرستان در دو سرای محله خبرنگار و ولیعصر(عج) افتتاح و به بهره برداری رسید.

محسن خرمی شریف هدف از راه اندازی خانه شطرنج را رشد و ارتقای این رشته ورزشی با هدف ترویج بازی های فکری در بین جوانان و نوجوانان عنوان کرد.

وی افزود: با افتتاح خانه شطرنج در بین ورزشکاران، این رشته استعدادهای بالقوه کشف و در غنی سازی اوقات فراغت کمک می کند.

شهردار قرچک خاطر نشان کرد: خانه شطرنج در تمامی رده های سنی ویژه آقایان و خانم ها ثبت نام می کند و شهروندان میتوانند با مراجعه به سرای محله خبرنگار به آدرس باقرآباد خیابان لشگری و سرای محله ولیعصر(عج) به آدرس انتهای خیابان ۲۴ متری زیباشهر، جنب پارک ولیعصر(عج) مراجعه نمایند.

خرمی شریف در پایان گفت: این کلاس ها در تمامی رده های سنی زیر نظر اساتید مجرب و برجسته این رشته ورزشی برگزار می شود.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/115329/%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d8%b7%d8%b1%d9%86%d8%ac-%d8%b4%d9%87%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%82%d8%b1%da%86%da%a9-%d8%a7%d9%81%d8%aa%d8%aa/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها