4261

تدوین سند چشم انداز ۱۰ ساله فرهنگی برای مراغه آغاز شده است

صافی نیوز / رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر مراغه گفت: تدوین این سند از دو ماه پیش با بهره گیری اساتید دانشگاه ، فعالان فرهنگی و صاحبان اندیشه آغاز شده پایان سال به پایان خواهد رسید .

به گزارش صافی،رئیس کمسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر مراغه گفت: تدوین این سند از دو ماه پیش با بهره گیری اساتید دانشگاه ، فعالان فرهنگی و صاحبان اندیشه آغاز شده پایان سال به پایان خواهد رسید.

رضا عسکری روز یکشنبه در نشست تدوین سند توسعه چشم‌انداز فرهنگی مراغه افزود: هدف از تدوین این سند و چشم انداز سیاست گذاری برای تعیین مسیر برای توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر مراغه است.

وی اضافه کرد: با تدوین و تصویب این سند برنامه های حوزه فرهنگ براساس ان اجرا و عملیاتی خواهد شد.

عضو شورای اسلامی شهر مراغه افزود : مراغه با داشتن بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت نیازمند یک برنامه فرهنگی برای رسیدن به پیشرفت در حوزه فرهنگ است.

وی از اساتید، صاحبان، فکر و اندیشه خواست، طرح ها، تحقیقات و مطالعات خود در خصوص مسایل فرهنگی مراغه ارائه نمایند.

عسکری افزود: برای تدوین این سند از ظرفیت اساتید دانشگاه بیشتر استفاده خواهد شد .

وی گفت: دبیر خانه تدوین این سند در شهرداری مراغه تشکیل شده است.

سرپرست شهرداری مراغه نیز گفت: در تدوین این سند برنامه ریزی برای آموزش کودکان و نوجوانان در الویت است .

نژاد ابیض افزود: کودکان و نوجوانان به عنوان آینده سازان کشور باید در الویت برنامه های این سند است.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/115687/%d8%aa%d8%af%d9%88%db%8c%d9%86-%d8%b3%d9%86%d8%af-%da%86%d8%b4%d9%85-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%db%b1%db%b0-%d8%b3%d8%a7%d9%84%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%87%d9%86%da%af%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها