دانشگاه اراک

موزه تاریخ طبیعی دانشگاه اراک در میان موزه های برتر کشور

صافی نیوز/ موزه تاریخ طبیعی دانشگاه اراک از سوی ایکوم به‌عنوان یکی از موزه‌های برتر کشور شناخته شد.

به گزارش صافی، موزه تاریخ طبیعی دانشگاه اراک که در سال ۱۴۰۱ به عضویت رسمی ایکوم درآمد؛ به‌دلیل شیوه‌ عملکرد در سال ۱۴۰۲، در شاخص های «خلاقیت و نوآوری» و «گردآوری» ایکوم (به‌عنوان دوتا از شاخص‌های ۱۴گانه ایکوم) در گروه موزه‌های دولتی متوسط (طبقه‌بندی متوسط براساس تعداد کارکنان) موفق به کسب رتبه سوم شد و مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است، انتخاب موزه پس از داوری بیش‌از صد موزه از سراسر ایران، با حضور ۴۵ داور متخصص در حوزه میراث و موزه صورت گرفته است.

ایکوم، بزرگ‌ترین خانواده جهانی موزه، موزه‌داری و سازمان‌هایی است که به نحوی با تعریف موزه در ارتباط هستد و از نقطه‌نظر صلاحیت علمی در این زمینه در جهان در جایگاه و مرتبه نخست قرار دارد. شورای بین‌المللی موزه‌ها – ایکوم تنها سازمانی است که اطلاعات مورد‌نیاز موزه‌ها را ارائه می‌دهد. از سال ۱۹۴۶ ایکوم با ارائه خدمات به کمیته‌های ملی در سراسر جهان آنان را در زمینه حفظ و حراست از گنجینه‌های ملیشان و تبادل تاریخ و فرهنگ یاری رسانده است. همچنین ایکوم از رهنمودهای مؤسسه‌های ذی‌ربط بهره می‌جوید.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/123794/%d9%85%d9%88%d8%b2%d9%87-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae-%d8%b7%d8%a8%db%8c%d8%b9%db%8c-%d8%af%d8%a7%d9%86%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%a7%d8%b1%d8%a7%da%a9-%d8%af%d8%b1-%d9%85%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%85/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها