به گزارش صافی، ميرقاسمی اظهار داشت: ماموران پليس راهور ورامين به سراکيپي استواريکم شهرام اردستاني به همراه سرباز وظيفه عباس قبادي حين گشتزني يک دستگاه خودرو پژو را به دليل شيشه دودي و عدم استفاده راننده از کمربند ايمني متوقف کردند.
وي افزود: پس از توقف خودرو مشخص شد راننده مذکور از اتباع بيگانه و فاقد گواهينامه بوده و به همين منظور ماموران با هماهنگي لازم نسبت به انتقال خودرو به پارکينگ اقدام مي کنند.
رئيس بازرسي فرماندهي انتظامي استان با اشاره به اينکه در همين حين راننده متخلف با پرداخت مبلغ ۴ ميليون ريال تقاضاي چشم پوشي ماموران از تخلف و عدم اعمال قانون نسبت به خود را داشت، يادآور شد: همکاران وظيفه شناس بدون اعتنا به درخواست راننده ضمن صورتجلسه مبلغ پيشنهادي و معرفي وي به مرجع قضائي، خودرو را به پارکينگ منتقل کردند.
انتهای پیام/