اسکندر مومنی

اسکندر مومنی، وزیر کشور پیشنهادی دولت چهاردهم کیست؟

صافی نیوز / وزیر کشور پیشنهادی دولت چهاردهم سابقه فرماندهی انتظامی خراسان را داشته و از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ ریاست مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ را برعهده داشت.

به گزارش صافی، اسکندر مومنی به عنوان وزیر کشور پیشنهادی دولت چهاردهم از سوی رئیس جمهور به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

 سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی در سال ۱۳۴۱ در شهر قائم‌شهر به دنیا آمد.

وی سابقه فرماندهی انتظامی خراسان را داشته و  از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ ریاست مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ را برعهده داشت.

معاونت عملیات ناجا در سال های ۸۴ تا ۸۸ ، فرماندهی پلیس راهنمایی و رانندگی در سال های ۸۸ تا ۹۴، جانشینی فرمانده نیروی انتظامی از سال ۹۴ تا ۹۷ از دیگر سوابق مومنی است.

وی از سال ۹۷ تاکنون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر است.

مومنی در سال ۹۱ از سوی احمدی نژاد رئیس جمهور وقت، نشان عالی خدمت را دریافت کرد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/125270/%d8%a7%d8%b3%da%a9%d9%86%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d9%85%d9%86%db%8c%d8%8c-%d9%88%d8%b2%db%8c%d8%b1-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1-%d9%be%db%8c%d8%b4%d9%86%d9%87%d8%a7%d8%af%db%8c-%d8%af%d9%88%d9%84%d8%aa/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها