معلم مدرسه تعطیلی مدارس

آغاز کلاس‌های ویژه تیزهوشان در خرم‌آباد با رویکردی نوین

صاف نیوز/ آکادمی فراز هوش، با مدیریت ندا فرازبخت، اولین مدرس هوش و استعداد تحلیلی در لرستان، از ۱۷ شهریور ماه، دوره‌های ویژه آمادگی برای آزمون‌های ورودی مدارس تیزهوشان پایه‌های ششم و نهم را آغاز می‌کند.

به گزارش صافی، این دوره‌ها با رویکردی جامع و مبتنی بر آخرین شیوه‌های آموزشی، به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با کسب آمادگی لازم، شانس قبولی خود را در این آزمون‌های مهم افزایش دهند.

ندا فرازبخت در این خصوص گفت: «آزمون‌های تیزهوشان هر ساله در دو پایه ششم و نهم برگزار می‌شود و هر یک از این پایه‌ها دارای ساختار سؤالی متفاوتی هستند. در پایه ششم، تمرکز بر سؤالات هوش و استعداد تحلیلی است، در حالی که در پایه نهم علاوه بر استعداد تحلیلی، سؤالاتی نیز در حوزه تحصیلی مطرح می‌شود.»

وی افزود: «شرکت در کلاس‌های آمادگی تیزهوشان فواید بسیاری برای دانش‌آموزان دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به آموزش‌های اصولی، تقویت مهارت‌های مدیریت زمان، یادگیری عمیق و مفهومی مطالب، افزایش اعتماد به نفس، آشنایی با سبک سؤالات آزمون، برنامه‌ریزی دقیق و در نهایت، افزایش شانس قبولی اشاره کرد.»

فرازبخت با اشاره به تجربه موفق خود در زمینه آموزش تیزهوشان، گفت: «در طی ۶ سال گذشته، بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز تحت آموزش من قرار گرفته‌اند که بیش از ۱۱۶ نفر از آن‌ها در سال ۱۴۰۳ موفق به قبولی در مدارس تیزهوشان شده‌اند.»

گفتنی است، کلاس‌های آکادمی فراز هوش به صورت حضوری و آنلاین برگزار می‌شود و شامل آزمون‌های تخصصی، جلسات تحلیل آزمون، مشاوره‌های فردی، جلسات رفع اشکال، اردوی نوروزی، جمع‌بندی نهایی و همایش خواهد بود.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/125565/%d8%a2%d8%ba%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%88%db%8c%da%98%d9%87-%d8%aa%db%8c%d8%b2%d9%87%d9%88%d8%b4%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b1%d9%85%d8%a2/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها