4502

آغاز عملیات اجرایی طرح ۱۶۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن مراغه

صافی نیوز / طی مراسمی و با حضور دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی، آیت الله محمد تقی پور محمدی امام جمعه مراغه ، مرتضی مینویی فرماندار مراغه، شهرام مروتی شهردار مراغه و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی عملیات اجرایی طرح ۱۶۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن مراغه آغاز شد.

به گزارش صافی، شهرام مروتی شهردار مراغه از دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی از ایشان خواست برای ایجاد راه‌دسترسی سایت‌های نهضت ملی مسکن اهتمام نمایند.

وی در دیدار با اکبری دستیار ویژه وزیر اعلام کرد که راه دسترسی سایت رضا تپه از طریق ۶۰ متری زیر‌دکل های انتقال نیرو بوده و این سایت ۷۰۰ متر طولی با ۵۵ متری پروفسور قنادی فاصله دارد که هزینه‌ای اجرای آن حدوداً معادل ۱۲۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است و سایت سنگرتپه ۲.۵ کیلومتر با میدان دانشجو فاصله دارد که اجرای معبر دسترسی این سایت نیز حدودا هزینه‌ای برابر ۳۵۰۰ میلیارد ریال خواهد داشت.

شهردار مراغه با تاکید بر اینکه تامین راه‌ دسترسی این سایت خارج از توان مالی شهرداری مراغه می‌باشد ، خواستار تسریع در احداث راه دسترسی سایت‌های نهضت ملی مسکن توسط وزارت راه و شهرسازی شد.

همچنين مروتی از دستیار ویژه وزیر در نهضت ملی مسکن خواست در طرح نهضت ملی مسکن به جای تمرکز روی اراضی ملی و تحمیل هزینه آماده‌سازی هنگفت به دولت به ظرفيت بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری توجه بیشتری نمایند و با منابع مالی لازم برای آماده‌سازی سایت‌های احداث نهضت ملی مسکن را صرف تملک و نوسازی بافت فرسوده شهری نمایند که تمامی زیرساخت‌های لازم را دارا هستند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/126081/%d8%a2%d8%ba%d8%a7%d8%b2-%d8%b9%d9%85%d9%84%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b7%d8%b1%d8%ad-%db%b1%db%b6%db%b8%db%b0-%d9%88%d8%a7%d8%ad%d8%af%db%8c-%d9%86%d9%87%d8%b6%d8%aa/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها