4603

افزایش چشمگیر تعداد مساجد و معتکفان در قم

صافی نیوز/ مسئول ستاد اجرایی اعتکاف استان قم از افزایش ۱۰۵ درصدی تعداد مساجد و ۵۵ درصدی تعداد معتکفان نسبت به سال گذشته خبر داد

به گزارش صافی، مسیب تهوری، مسئول ستاد اجرایی اعتکاف استان قم، در نشست خبری تشریح برنامه‌های اعتکاف که در دفتر خبرگزاری فارس قم برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته مراسم اعتکاف در استان قم در ۴۷ مسجد و با حضور ۱۷ هزار و ۸۰۰ معتکف برگزار شد. امسال آمار مساجد معتکف در قم به ۹۸ مسجد رسیده و جمکران نزدیک به سه هزار نفر و مسجد اعظم نزدیک به ۷۰۰ معتکف را جذب کرده‌اند.

وی افزود: سال گذشته ۱۶ مسجد به دانش‌آموزان پسر و دختر اختصاص داشت و امروز نزدیک به ۵۰ مدرسه به آنان اختصاص یافته است. همچنین، ابلاغیه رسمی آمده که در روزهای اعتکاف هیچیک از مدارس مجوز رسمی امتحان ندارند و این امر موجب ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان شده است.

تهوری تصریح کرد: امسال به ازای هر معتکف امکانات و خدمات فراهم شده و نزدیک به ۲۷ هزار نفر در استان قم برای اعتکاف ثبت‌نام کرده‌اند. مراسم اعتکاف علاوه بر حوزه خواهران، دانش‌آموزی و دانشجویی و طلاب، به صورت اعتکاف مادر و دختری نیز برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تدارک غرفه‌های ویژه دانش‌آموزان، گفت: مراسم اعتکاف در برخی مساجد به تفکیک دانش‌آموزی، دانشجویی، طلاب و مادر دختری برگزار خواهد شد. همچنین، بیش از ۵۰۰ نفر مبلغ در این ایام در مساجد به فعالیت می‌پردازند.

برنامه‌های اعتکاف امسال شامل هادیان سیاسی و سخنرانان تخصصی، غرفه‌های روانشناسی و تربیت کودک و نوجوان و آموزش احکام است. تعداد دانشجویان معتکف در سال جاری به هزار و ۲۰۰ نفر رسیده است و یادواره شهدای مقاومت در تمام مساجد برگزار خواهد شد.

مسئول ستاد اجرایی اعتکاف قم خاطرنشان کرد که دانش‌آموزان پسر در مقطع متوسطه دوم و دختران در مقاطع متوسطه اول و دوم امکان شرکت در مراسم اعتکاف را دارند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/127606/%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%da%86%d8%b4%d9%85%da%af%db%8c%d8%b1-%d8%aa%d8%b9%d8%af%d8%a7%d8%af-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d8%ac%d8%af-%d9%88-%d9%85%d8%b9%d8%aa%da%a9%d9%81%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها