عباس علی آبادی

وزارت نیرو از تمامی ظرفیت‌ها برای عبور موفق از اوج بار ۱۴۰۴ استفاده می‌کند

صافی نیوز/ برای تأمین برق پایدار تمامی ظرفیت‌های وزارت نیرو و صنعت برق کشور بسیج شده‌اند تا تولید برق را به حداکثر برسانیم.

به گزارش صافی ؛ وزیر نیرو در جمع مدیران ارشد صنعت برق سراسر کشور اظهار نمودند : اصلاح اقتصاد صنعت برق یکی از راهبردهای اصلی وزارت نیرو برای کاهش ناترازی در این بخش است و برای این منظور، جذاب‌سازی سرمایه‌گذاری در صنعت برق و ورود بخش خصوصی را به طور جدی دنبال می‌کنیم.

برای تأمین برق پایدار در تابستان ۱۴۰۴، تمامی ظرفیت‌های وزارت نیرو و صنعت برق کشور بسیج شده‌اند تا تولید برق را به حداکثر برسانیم. با این حال، در کنار افزایش ظرفیت تولید، مدیریت مصرف نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر مدیریت مصرف، افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در دستور کار ما قرار دارد. تا تابستان آینده، ظرفیت اسمی تولید برق تجدیدپذیرها تا ۳۰۰۰ مگاوات و ظرفیت اسمی نیروگاه های حرارتی تا ۳۵۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

مهم‌ترین عامل برای عبور موفق از اوج مصرف تابستان، کنترل و بهینه‌سازی مصرف برق است، هدف‌گذاری ما این است که حداقل ۱۰ هزار مگاوات از بار مصرفی فصل گرم را کاهش دهیم که بخش قابل توجهی از آن به سامانه های سرمایشی اختصاص دارد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/128214/%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d9%86%db%8c%d8%b1%d9%88-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%85%db%8c-%d8%b8%d8%b1%d9%81%db%8c%d8%aa%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%a8%d9%88/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها