برق

برق تجدید پذیرها به خاموشی نرسید؟

صافی نیوز / درحالی که مقرر بود ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر پیش از آغاز خاموشی ها افزایش یابد اما این امر محقق نشد و خاموشی از توسعه این نیروگاهها سبقت گرفت.

به گزارش صافی ، در برنامه هفتم توسعه که دولت چهاردهم آن را محور اصلی فعالیت خود قرار داده است، افزایش ظرفیت ۱۲ هزار مگاواتی برای تجدید پذیرها تا پایان برنامه پیش بینی شده است آن هم در شرایطی که تولید برق از این بخش در بهترین شرایط به ۱۵۰۰ مگاوات در کشور می رسد.

بر طبق آخرین آماری که در سامانه سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران منعکس شده و مربوط به بهمن ماه سال گذشته است، ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر کشور به یک هزار و ۵۶۱.۱۱ مگاوات رسیده است.

اکنون و با بروز خاموشی های زودتر از زمان اوج مصرف به نظر می رسد که انرژی های تجدیدپذیر از روند خاموشی ها عقب مانده و این بخش نمی تواند کمکی به تامین برق در زمان اوج مصرف بدهد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/128674/%d8%a8%d8%b1%d9%82-%d8%aa%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-%d9%be%d8%b0%db%8c%d8%b1%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%85%d9%88%d8%b4%db%8c-%d9%86%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af%d8%9f/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها