زندان مراغه

رضایت اولیای دم، دو زندانی قصاص نفس در مراغه را از چوبه دار نجات داد

صافی نیوز / با تلاش‌های مددکاران زندان مراغه و پیگیری‌های دادستان، دو زندانی محکوم به قصاص نفس با رضایت اولیای دم از چوبه دار نجات یافتند.

به گزارش صافی به نقل از فارس، غلامرضا سلطانی، رئیس زندان مراغه اظهار داشت: با تلاش‌های مددکاری زندان مراغه و پیگیری‌های دادستان عجب‌شیر، دو محکوم قصاص نفس با رضایت اولیای دم از چوبه دار نجات یافتند.

وی افزود: در یک مورد، مادر مقتول در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و در آستانه دهه کرامت، از حق قصاص خود گذشت و به قاتل زندگی دوباره بخشید و سبب آرامش روح فرزندش شد. این اقدام انسانی، نشان از رحمت و بزرگواری اولیای دم است.

به گفته رئیس زندان مراغه، پیش‌ازاین نیز فردی که مرتکب قتل خانوادگی شده بود و در زندان مراغه در بازداشت بود، با اعلام رضایت و بخشش اولیای دم از زندان آزاد شد. این اقدام مثبت، نشان از تلاش‌های مددکاری در بازسازی روابط اجتماعی و فراهم آوردن زمینه برای مصالحه است.

وی خاطرنشان کرد: مددکاری زندان مراغه، در حال حاضر نیز مذاکره برای اخذ رضایت در چند پرونده دیگر در جریان است و امیدواریم با پیگیری‌های مستمر، بتوانیم به زندانیان دیگر نیز کمک کنیم تا از چوبه دار نجات یابند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/129091/%d8%b1%d8%b6%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%88%d9%84%db%8c%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%85%d8%8c-%d8%af%d9%88-%d8%b2%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%82%d8%b5%d8%a7%d8%b5-%d9%86%d9%81%d8%b3-%d8%af%d8%b1-%d9%85/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها