به گزارش صافی، با برگزاری جلسه هماهنگی سرمایه گذاری شستا در شهرستان میانه با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه، مسئولان صنایع شیر ایران، نمایندگان شستا، مسئولین دفاتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از روسای ادارات خدمات رسان در این زمینه برگزار شد.
محمدرضا مشایخی معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه ضمن قدردانی از دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت اجرایی سازی قولهایی که در سفر به شهرستان میانه به مردم و مسئولین داده بود گفت شهرستان میانه دارای پتانسیل های بیشتر و تنوع اقلیمی برای ایجاد دامپروری ۱۰۰۰ راسی و صنایع تبدیلی است.
نماینده عالی دولت در میانه خطاب به نمایندگان شرکت سرمایه گذاری شستا و صنایع شیر ایران گفت شهرستان پای کار سرمایه گذاری است و تمامی امکانات ادارات به خصوص ادارات خدمات رسان در اختیار سرمایه گذاران است.
نماینده صنایع شیر ایران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل میانه افزود با توجه به دستور وزیر تعاون؛کار و رفاه اجتماعی در تسریع فرایند سرمایه گذاری در شهرستان میانه؛ با توجه به آماده بودن مقدمات و زیرساخت های سرمایه گذاری بررسی مطالعاتی از امروز آغاز شده و به زودی مرحله عملیاتی نیز آغاز خواهد شد.
لازم به ذکر است در این جلسه به دستور فرماندار ویژه میانه ادارات مرتبط با طرح سرمایه گذاری فوق جهت تسریع فرایند آن حضور داشتند.
انتهای پیام/