به گزارش صافی، مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت پروژه راهسازی میانه-سرچم و پیگیری آن از سال ۸۵ که به تعویق افتاده است گفت محور میانه – تیکمه داش نیز از اولویت های شهرستان بود ولی امروز شهرستان در جهت تکمیل مسیر میانه – سرچم اهتمام دارد.
ایشان در ادامه سخنان خود افزودند ؛ زمانبندی پروژه جهت اطلاع مردم از پیشرفت آن ضروری است و تکلیف قطعه سوم نیز هرچه زودتر مشخص شود.
همچنین در این جلسه مریم عبدالهی نماینده مردم میانه و ترکمانچای در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اولویت قرار دادن واگذاری قطعه سوم پروژه میانه-سرچم گفت با توجه به اینکه بعضی بانکها نسبت به حمایت پیمانکاران متعهد نیستند خواستار پیگیری تغییر بانک عامل برای این پروژه هستیم.
وی از پیگیری مصوبات مهم حوزه راه در کمیسیون عمران خبر داد و گفت باید ظرفیت ها را پای کار بیاوریم و شاهد بهره برداری کل پروژه باشیم.
همچنین محمدرضا کدخدازاده، معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل وزارت راه و شهرسازی از تکمیل قطعه اول پروژه میانه – سرچم تا پایان شهریور خبر داد و گفت عملیات قطعه سوم نیز بزودی با انجام مناقصه شروع خواهد شد.
وی به برگشت ماده ۵۶ به قانون و استفاده از آن در جهت تسریع در روند پروژه اشاره کرد و افزود مسیر میانه- تیکمه داش نیز بعد از مطالعه و استفاده از ماده ۲۳ مسیر ۱۵ کیلومتر اول را جهت اجرایی سازی به مناقصه میگذاریم.
کدخدازاده به ظرفیت و پتانسیل شهرستان در جهت توسعه اشاره کرد و گفت برای قطعه دوم حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار لازم است و عملیات آن متوقف نشده است و اولویت دوم بعد از تکمیل قطعه اول است.
انتهای پیام/