به گزارش صافی، رئیس سندیکای کنسرو از افزایش قیمت رب گوجه فرنگی به دلیل نوسانات قیمت گوجه فرنگی، قوطی و درب، و همچنین هزینههای دستمزد خبر داد.
مسعود بختیاری در این خصوص اظهار داشت که قیمت رب گوجه فرنگی نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد افزایش یافته است.
دلیل افزایش قیمت و تأثیرات آن بر صادرات
بختیاری ادامه داد: تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی متناسب با شرایط هر واحد تولیدی و قیمت تمام شده، از اردیبهشت به بعد افزایش قیمت را اعمال میکنند.
وی افزود: بنابر آمار، صادرات رب گوجه فرنگی در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ روند کاهشی داشته است. افزایش قیمت گوجهفرنگی ناشی از بالارفتن قیمت تمام شده، صادرات را تحت شعاع قرار داده است.
رئیس سندیکای کنسرو همچنین از ارزآوری ۱۴۴ میلیون دلاری صادرات رب گوجه فرنگی در سال ۱۴۰۲ خبر داد و خواستار توجه به افزایش هزینهها در این بخش شد. به گفته او، سال گذشته صادرات انواع کنسرو با وجود تمامی مشکلات ۲۰ درصد رشد داشته است.
چالشهای تأمین روغن و تأثیرات آن بر تولید
وی با بیان اینکه تولیدکنندگان سس گوجهفرنگی نیز با چالش تامین روغن روبرو هستند، گفت: تولیدکنندگان در حال حاضر روغن مورد نیاز خود را به صورت دو فاکتوره تهیه میکنند، که این موضوع منجر به افزایش هزینههای تولید میشود.
بختیاری در پایان از تصمیمات پیشنهادی برای بهبود وضعیت و درخواست سهمیه برای صنعت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این پیشنهادها عملیاتی شوند.
انتهای پیام/