سیدفرید موسوی

انتقاد تند نماینده مراغه و عجب‌شیر از وزیر کار: بیمه کارگران ناعادلانه است!

صافی نیوز / در همایش سرمایه‌گذاری با حضور وزیر کار، نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر با اشاره به وضعیت اسفناک درمانگاه تأمین اجتماعی و مرکز ورزشی کارگری، خواستار توزیع عادلانه بیمه کارگران ساختمانی و رفع مشکلات زیرساختی در این دو شهرستان شد.

به گزارش صافی، در بحبوحه همایش “وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر” که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صاحبان صنایع، کارآفرینان و مدیران برگزار شد، سید فرید موسوی، نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر، با لحنی انتقادی، به تشریح مشکلات اساسی این دو شهرستان در حوزه کار و کارآفرینی پرداخت و خواستار توجه جدی و عملیاتی وزارتخانه متبوع شد.

انتقاد از توزیع ناعادلانه بیمه کارگران ساختمانی و وضعیت اسفناک مراکز خدماتی

موسوی در ابتدای سخنان خود، به موضوع “توزیع ناعادلانه بیمه کارگران ساختمانی” اشاره کرد و گلایه خود را از نبود حمایت‌های کافی در این بخش ابراز داشت.

وی با بیان اینکه مردم این دو شهرستان در سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ایستادگی کرده‌اند، گفت: “امروز که وزیر کار به منطقه سفر کرده، منتظر حمایت‌های عملی هستیم.” نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر، با تأکید بر اینکه خواسته‌های مردم این منطقه، صرفاً “حقوق طبیعی” آنهاست که در سایر شهرها از آن برخوردارند، از وضعیت نامناسب زیرساخت‌ها انتقاد کرد.

درمانگاه متروکه و مراکز فنی‌وحرفه‌ای در حد حرف!

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، به طور مشخص به دو مطالبه کلیدی اشاره کرد: “درمانگاه تأمین اجتماعی و مجموعه ورزشی کارگری مراغه که روزگاری نماد نشاط جامعه کارگری بود، متاسفانه امروز به مجموعه‌ای متروکه در حاشیه شهر تبدیل شده است.”

وی همچنین وضعیت مراکز فنی‌وحرفه‌ای در این دو شهرستان را “نامناسب” خواند و با اشاره به اینکه مرکز عجب‌شیر حتی ساختمان مستقل ندارد و در ملک استیجاری فعالیت می‌کند که آن هم با پرونده‌های قضایی درگیر است، خواستار رسیدگی فوری شد.

لزوم حمایت از بانوان کارآفرین و چاره‌اندیشی برای بیکاری ۱۸ درصدی مراغه

موسوی در ادامه، توجه ویژه به “بانوان کارآفرین” مراغه و عجب‌شیر را مورد تأکید قرار داد و خواستار راه‌اندازی “مرکز حمایتی ویژه‌ای” برای معرفی توانمندی‌ها و فعالیت‌های آنان شد.

وی با اشاره به آمار نگران‌کننده بیکاری که در مراغه به ۱۸ درصد (در مقابل میانگین ۸ درصدی آذربایجان‌شرقی) می‌رسد، ابراز داشت: “نباید پیگیری مشکلات و حمایت‌ها صرفاً در حد کاغذ باقی بماند، باید تلاش کنیم جوانان ما از نبود مهارت و تجهیزات رنج نبرند.”

وعده وزیر کار: تشکیل کمیته زمان‌بندی برای رفع مشکلات

در واکنش به این انتقادات و خواسته‌ها، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ضمن تأیید نیاز مبرم منطقه به توسعه زیرساخت‌ها، قول تشکیل “کمیته‌ای برای زمان‌بندی خواسته‌های شهرستان‌های مراغه و عجب‌شیر ظرف سه هفته آینده” را داد.

وی با اشاره به اینکه درمانگاه تأمین اجتماعی مراغه در یک سال اخیر به ۳۰۰ هزار نفر خدمات ارائه کرده، بر لزوم توسعه این زیرساخت‌ها تأکید کرد.

همچنین، وی به بازدید خود از مرکز هتل سوئیت سالمندی مراغه اشاره کرد و آن را “نمادی از همدلی” دانست.

پیگیری افزایش سهمیه بیمه و ارتقاء تسهیلات

وزیر کار در پایان، از پیگیری وزارتخانه برای “افزایش سهمیه کارگران ساختمانی، بیمه قالیبافان، ارتقاء تسهیلات مشاغل خانگی و تأمین سالن ورزشی مناسب برای کارگران” خبر داد.

این وعده‌ها در حالی مطرح می‌شود که انتظار می‌رود، با تشکیل کمیته مورد اشاره، شاهد اقدامات عملی و زمان‌بندی شده برای رفع چالش‌های اساسی حوزه کار و رفاه اجتماعی در مراغه و عجب‌شیر باشیم.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/132745/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d9%82%d8%a7%d8%af-%d8%aa%d9%86%d8%af-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ba%d9%87-%d9%88-%d8%b9%d8%ac%d8%a8%d8%b4%db%8c%d8%b1-%d8%a7%d8%b2/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها