no-photos

پیروزی لبنان و مقاومت نتیجه حمایت های ایران است

صافی – سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفت: پشتیبانی ایران از لبنان و مقاومت منجر به پیروزی های بزرگی شد.

 دوشنبه شب شبکه المنار لبنان، سید حسن نصرالله در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه با وی افزود:این حمایت و پشتیبانی، منجر به پیروزی هایی در صحنه ها و میدان های مختلف شده است.

وی با تشکر از رهبری جمهوری اسلامی، مسئولان و ملت ایران به خاطر حمایت از لبنان، فلسطین، جنبش های مقاومت و ملت های منطقه در مقابله با رژیم صهیونیستی و تروریسم تکفیری ابراز امیدواری کرد این حمایت ها برغم همه توطئه ها و فشارها ادامه یابد.

محمد جواد ظریف وزیرخارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار تاکید کرد که ایران درکنار دولت، ملت و مقاومت لبنان ایستاده است و آمادگی دارد در همه زمینه ها کمک و همکاری کند.

وزیر خارجه ایران روز گذشته وارد بیروت شد. این چهارمین سفر ظریف به لبنان به عنوان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در دولت های یازدهم و دوازدهم است.

در چارچوب این سفر دو روزه، ظریف امروز (دوشنبه) با «میشل عون» رئیس جمهوری و جبران باسیل وزیر خارجه لبنان دیدار کرد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/20688/%d9%be%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%db%8c-%d9%84%d8%a8%d9%86%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%88%d9%85%d8%aa-%d9%86%d8%aa%db%8c%d8%ac%d9%87-%d8%ad%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها