no-photos
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا عنوان کرد:

احتمال افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی

صافی – رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اینکه آیا این جرائم افزایش می‌یابد یا خیر نیز تصریح کرد: تصمیم نهایی در مورد این موضوع بستگی به این دارد که هیت وزیران چه تصمیمی بگیرد و ما هم تابع نظر هیات وزیران هستیم.

سردار تقی مهری درباره احتمال افزایش نرخ جرائم راهنمایی و رانندگی در قانون بودجه سال آینده گفت: برابر قانون هر سه سال یکبار با هماهنگی وزرای کشور، مسکن راه و شهرسازی، دادگستری و فرمانده ناجا پیشنهاداتی برای افزایش نرخ جرائم رانندگی داده می شود که امسال هم در دستورکار هست که این اتفاق بیفتد و برابر قانون زمانش رسیده است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا درباره اینکه آیا این جرائم افزایش می‌یابد یا خیر نیز تصریح کرد: تصمیم نهایی در مورد این موضوع بستگی به این دارد که هیت وزیران چه تصمیمی بگیرد و ما هم تابع نظر هیات وزیران هستیم.

مهری درباره نظر پلیس در مورد افزایش نرخ جرائم نیز تصریح کرد: قطعا برخی از کد جرائم اثر بازدارندگی خود را از دست داده و ما معتقدیم که برخی از این جرائم باید افزایش پیدا کند.

وی درباره محل واریز جرائم نیز اظهارکرد: تمامی جرائم راهنمایی و رانندگی به خزانه دولت واریز می‌شود.

QR Code https://safinews.ir/4912/%d8%a7%d8%ad%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%db%8c%d8%b4-%d9%86%d8%b1%d8%ae-%d8%ac%d8%b1%d8%a7%d8%a6%d9%85-%d8%b1%d8%a7%d9%87%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d8%a7%d9%86/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها