no-photos
اطلاعیه وزارت اطلاعات

شناسایی خانه تیمی و دستگیری ۲۲ تروریست در ارتباط با حادثه اهواز

هویت تیم پنج نفره تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه‌طلب تکفیری تحت حمایت کشورهای مرتجع عربی شناسایی، خانه‌ تیمی این تروریست‌ها کشف و ۲۲ نفر از عوامل پشتیبانی‌ کننده و دخیل در حادثه مذکور دستگیر شدند.

هویت تیم ۵ نفره تروریستی وابسته به گروه‌های تکفیری و تحت حمایت کشورهای مرتجع عربی شناسایی و خانه تیمی این تروریست‌ها کشف و ۲۲ نفر از عوامل پشتیبانی‌کننده و دخیل در حادثه تروریستی اهواز دستگیر شدند.

بنا بر اطلاعیه وزارت اطلاعات، از خانه تیمی این تروریست‌ها مواد منفجره، وسائل نظامی و امکانات ارتباطی کشف و ضبط شد.

این اطلاعیه می‌افزاید: حامیان و هادیان خارجی اقدام تروریستی مذکور شناسایی شدند که اطلاعات تکمیلی آن متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

QR Code https://safinews.ir/636/%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%aa%db%8c%d9%85%db%8c-%d9%88-%d8%af%d8%b3%d8%aa%da%af%db%8c%d8%b1%db%8c-%db%b2%db%b2-%d8%aa%d8%b1%d9%88%d8%b1%db%8c%d8%b3%d8%aa/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها