no-photos

فوت ۴۱۹ بیمار کرونا در ایران؛ مجموع بهبودیافتگان از نیم میلیون نفر عبور کرد

صافی نیوز/ سخنگوی وزارت بهداشت از شناسایی ۸۴۵۲ مورد جدید کووید۱۹ در کشور طی 24 ساعت گذشته خبر داد و گفت: از این میان ۲۸۵۲ تن در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور بستری شدند.

به گزارش صافی ، دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۱۴ آبان ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۴۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۸۵۲ نفر از آنها بستری شدند.

وی گفت: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۴۶ هزار و ۱۶۴ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۴۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۳۶ هزار و ۵۷۹ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تا کنون ۵۰۰ هزار و ۴۰۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، ۵۴۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری همچنین گفت: تا کنون پنج میلیون و ۷۳ هزار و ۳۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت در توضیح استانهای در شرایط قرمز بیماری گفت: استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

وی همچنین درباره استانهای در شرایط هشدار گفت: استانهای هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند.

انتهای خبر/

QR Code https://safinews.ir/66264/%d9%81%d9%88%d8%aa-%db%b4%db%b1%db%b9-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86%d8%9b-%d9%85%d8%ac%d9%85%d9%88%d8%b9-%d8%a8%d9%87%d8%a8/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها