بورس

اطلاعیه در مورد شایعه “دستور سازمان بورس مبنی بر محدودیت خرید سهام”

صافی نیوز / روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، شایعه "دستور سازمان بورس مبنی بر محدودیت خرید سهام" را تکذیب کرد.

به گزارش صافی، متن اطلاعیه به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

روز جاری شایعاتی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی غیررسمی مبنی بر اینکه سازمان بورس و اوراق بهادار در تماسی با کارگزاری ها و سبدگردان ها، اجازه خرید سهام را محدود کرده است، منتشر شد.

در این خصوص روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن تکذیب این موضوع اعلام می کند:

سیاست سازمان بورس و اوراق بهادار در خصوص حمایت از بازار سرمایه و سرمایه گذاران این بازار مشخص است و همواره درصدد فراهم کردن تمهیدات لازم جهت نقدشوندگی، حفظ کارایی بازار، شفافیت و صیانت از حقوق سرمایه گذاران در بازار سرمایه است.

انتظار می رود فعالان و تصمیم گیران اقتصادی، اخبار مرتبط بازار سرمایه را فقط و فقط از مجاری رسمی و سایت‌های معتبر خبری پیگیری کنند.

QR Code https://safinews.ir/78464/%d8%a7%d8%b7%d9%84%d8%a7%d8%b9%db%8c%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b4%d8%a7%db%8c%d8%b9%d9%87-%d8%af%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d9%88%d8%b1/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها