روحانی هم راهی آنکارا شد

حسن روحانی رییس جمهور عصر سه‌شنبه به منظور شرکت در دومین نشست سه‌جانبه سران کشورهای ایران، روسیه و ترکیه، با بدرقه رسمی معاون اول رئیس جمهور، عازم ترکیه شد.

در مراسم بدرقه رسمی رئیس جمهور، دکتر علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل و جمعی از وزرا و معاونان رئیس جمهور حضور داشتند.

دومین نشست سه جانبه روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه با هدف بررسی روند و نتایج مذاکرات پیرامون بحران سوریه برگزار می شود.

رؤسای جمهور ایران، روسیه و ترکیه پیش از این در اول آذرماه سال ۹۶ در شهر سوچی روسیه نیز نشستی پیرامون سوریه برگزار و بیانیه مشترکی را در این راستا منتشر کرده‌اند.

QR Code https://safinews.ir/8010/%d8%b1%d9%88%d8%ad%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%87%d9%85-%d8%b1%d8%a7%d9%87%db%8c-%d8%a2%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a7-%d8%b4%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها