کرونای انگلیسی

پای کرونای انگلیسی به مراغه رسید

صافی نیوز / رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه از شناسایی 2 مورد کرونای انگلیسی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش صافی، اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: بیماران مبتلا به کرونای انگلیسی از یک خانواده پس از شناسایی، بستری شده اند و در حال گذراندن مراحل درمان هستند.

وی افزود: بیماری جهش یافته توسط زنبوردار آلوده وارد مراغه شده و یک عضو دیگر این خانواده نیز مبتلا شده اند.

تنومند اضافه کرد: مداوای این ۲ بیمار کرونایی ادامه دارد و حال آن ها رو به بهبود است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: افزایش ۲ برابری تعداد مبتلایان و تعداد بستری های کرونا در بیمارستان امیرالمومنین مراغه زنگ خطر موج چهارم را به صدا درآورده است.

وی افزود: با بستری شدن ۵۰ بیمار، آمار کرونایی های شناسایی شده و بستری در مراغه ۲ برابر شد.

تنومند در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس آمار‌ها ۱۰ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان امیرالمومنین و ۴۰ نفر نیز در بخش‌های کرونایی این بیمارستان بستری هستند.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/80296/%d9%be%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%86%da%af%d9%84%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ba%d9%87-%d8%b1%d8%b3%db%8c%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها