معاون کل وزیر بهداشت
حریرچی:

آمار واقعی فوتی‌های کرونا در جهان ۳ برابر میزان کنونی است

صافی نیوز / حریرچی گفت که طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان فوتی‌های کرونا ۳ برابر میزان فعلی است.

به گزارش صافی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در تیتر امشب اظهار کرد:سازمان جهانی بهداشت هم اعلام کرد تمام مرگ‌هایی که در کل جهان ثبت شده در مقیاس واقعی حدود ۳ برابر است. به طور مثال اگر ۳/۵ برابر مرگ و میر اعلام شود باید گفت ۱۰/۵ برابر قطعا بوده است.

او گفت:حتی آمار‌هایی که کشور‌های مختلف اعلام می‌کنند، درست نخواهد بود. به طور مثال انگلستان بیمار‌های بیمارستان‌های خود را بخصوص ایالات جمهوری خواه را دقیق اعلام نمی‌کرد.

حریرچی بیان کرد: خوشبختانه با اقداماتی مانند درمان سرپایی و کنترل روزانه بیماران که هر روزه چک می‌شوند. هوشیاری در تشخیص افرادی که به بیماری کرونا مبتلا نبودند و همین طور خالی نگه داشتن تخت‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از عملیات به جا و درست بود.

او گفت: البته هنوز ۸ استان جنوبی مانند بندرعباس همچنان قرمز و نارنجی است. در برخی استان‌ها روند شیوع ویروس نزولی بوده اما در این ۸ استان حتی روند نزولی هم نداشته اند. البته در استان‌های جنوب و جنوب شرقی احتمال ورود ویروس هندی وجود دارد.

حریرچی تصریح کرد:روش عمده انتقال ویروس از طریق افراد بوده است که از شهری به شهری دیگر با خود بیماری را حمل می کنند.این ویروس توانایی تکثیر و جهش های مختلف را دارد؛ زیرا شاهد مدل های جدیدی از آن در تمام کشورها بودیم.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/82685/%d8%a2%d9%85%d8%a7%d8%b1-%d9%88%d8%a7%d9%82%d8%b9%db%8c-%d9%81%d9%88%d8%aa%db%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86-%db%b3-%d8%a8%d8%b1/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها