گوشت قرمز

گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارید

صافی نیوز / مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: برای جلوگیری از بیماری تب کریمه کنگو، گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود و هنگام تکه کردن گوشت یا شستشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.

به گزارش صافی به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: برای کنترل بهداشتی کشتار دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، دامپزشکی استان به طور فعال با تعداد ۲۹ اکیپ ثابت و ۳۵ اکیپ سیار مشتمل بر ۲۷ دامپزشک، ۵۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ نفر ناظر ذبح شرعی در روز عید قربان در کشتارگاه‌ها و ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها و میادین عرضه دام مجاز آماده ارائه خدمات به همشهریان هستند.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: مردم استان برای جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان، دام‌های قربانی خود را فقط از مراکز عرضه دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه کنند و از خرید دام زنده از کنار معابر عمومی و افراد غیرمجاز خودداری شود.

اصغرزاده گفت: ذبح دام باید صرفا در کشتارگاه‌های دام استان و زیرنظر ناظر بهداشتی و شرعی انجام شود.

وی یادآور شد: به منظور حفظ سلامتی خود و دیگر شهروندان، اجرای دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا درخصوص رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و دستکش مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/86301/%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d9%82%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b1%d8%a7-%d8%ad%d8%af%d8%a7%d9%82%d9%84-%db%b2%db%b4-%d8%b3%d8%a7%d8%b9%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%db%8c%d8%ae%da%86%d8%a7%d9%84-%d9%86%da%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها