حسام الدین آشنا

حسام الدین آشنا مجرم شناخته شد

صافی نیوز / سخنگوی هیات منصفه مطبوعات گفت: در روز یکشنبه دهم مرداد ماه ۱۴۰۰ در شعبه ۶ دادگاه کیفری یک استان تهران یک پرونده جرم سیاسی به ریاست قاضی شقاقی رسیدگی شد.

به گزارش صافی، احمد مومنی راد در گفت وگو با ایسنا در این باره گفت: متهم پرونده حسام الدین آشنا به اتهام نشر اکاذیب قصد تشویش اذهان عمومی بود. در دو شکایت این پرونده قبلا در شعبه نهم دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی شده بود و بعد از اعتراض متهم، دیوان عالی کشور آن را به شعبه هم عرض (شعبه ششم) عودت داد.

وی افزود: دادگاه با قرائت قرآن و با حضور هیات منصفه ای غیر از اعضای دادگاه قبلی شروع شد و پس از سخنان رییس دادگاه، نماینده مدعی العموم به شرح کیفرخواست پرداخت و سپس با توجه به عدم حضور متهم، وکیل او به صورت مبسوط و تفصیلی به دفاع از او پرداخت و سپس متهم با تاخیر ۴۰ دقیقه ای وارد شد و دفاعیات خود را مطرح کرد. بعد از خاتمه دادگاه، هیات منصفه جرایم سیاسی وارد شور شد و پس از اتمام شور رای گیری بعمل آمد.

مومنی راد گفت: نتیجتا هیات منصفه در یک اتهام و دو شکایت، متهم را با اکثریت آرا مجرم دانست و ضمنا با اکثریت آرا متهم را مستحق تخفیف دانست.

انتهای پیام/

QR Code https://safinews.ir/86688/%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d9%84%d8%af%db%8c%d9%86-%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7-%d9%85%d8%ac%d8%b1%d9%85-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%87-%d8%b4%d8%af/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لیست تغییرات و بروز رسانی ها